کنسول بازی اورجینال ایکس باکس سریز اس Console Xbox Series S Robot White - Microsoft

هنوز نظری برای این کالا ثبت نشده است

خرید کالا
شناسه‌ی کالا
7632
۱۷,۹۹۰,۰۰۰
۰%
۱۷,۹۹۰,۰۰۰

معرفی

عنوان محصول : کنسول بازی XBOX

دارای پلمپ و دسته اصلی مایکروسافت

مدل Xbox Series S - Microsoft

تکنولوژی بی نظیر افزایش فریم FPS BOOST

پشتیباتی کامل از معماری RDNA2 گرافیکی

نسل نهم پشتیبانی از صدای دالبی Atmos

هارد 512 GB گیگابایتی SSD 

جعبه اصلی با تمام محتویات اورجینال

پشتیبانی از رزولوشن 4k HDR با نرخ 60 و 120 هرتز 1440P

ابعاد 14.17 / 11.5 / 5.04 inches

پردازنده Zen 2 با هشت هسته و فرکانس 3.8 GHz

پردازنده گرافیکی شخصی‌سازی‌شده RDNA 2 با قدرت 4 ترافلاپس

حافظه‌ی رم 10 گیگابایت GDDR6

دیسک درایو نوری ندارد

بهره‌وری از DirectX 12 Ultimate

کاملا سازگار با برق ایران

یک هفته مهلت تست

 

 

 

بررسی تخصصی

 

کنسول‌های نسل آتی و به‌خصوص ایکس باکس تا دندان به فناوری‌های مجهز شده‌اند که به مرور زمان فعال خواهند شد و روزبه‌روز کیفیت خروجی بهتری را فراهم می‌کنند. اما آیا پشتیبانی ایکس باکس سری ایکس و اس به دایرکت ایکس 12 و فناوری‌های گوناگون آن می‌تواند در مرور زمان برتری خود را به پلی استیشن 5 نشان دهد؟

شرکت مایکروسافت اهمیت زیادی به Backward Compatibility یا همان پشتیبانی از بازی‌های کنسول‌های قبلی می‌دهد.
دارندگان ایکس باکس سری X و S قادر به انجام چند بازی قدیمی با نرخ فریم بالاتر خواهند بود.
ایکس باکس ویژگی FPS Boost را برای کنسول های نسل بعدی معرفی کرده است .که می تواند سرعت فریم بازی های خاص را دو برابر کند.
ویژگی FPS BOOST چیست؟
این ویژگی برای افزایش نرخ فریم در بازی ها طراحی شده است .و در حال حاضر برای بازی هایی از جمله Watch Dogs 2، Sniper Elite 4، Far Cry 4، UFC 4 و New Super Lucky’s موجود می باشد.
بیشتر بازی های نسل های قبلی از قابلیت های نسل فعلی سری X، از جمله زمان بارگذاری سریعتر و ویژگی Quick Resume بهره مند شده اند. اکنون، به لطف تلاش تیم مایکروسافت ، گیمرها می توانند نرخ فریم بازی های مورد علاقه خود را دو برابر و در بعضی موارد چهار برابرکنند.

هدف مایکروسافت برای نسل نهم کنسول‌ها این است که هر فردی بتواند بازی کند. قدم جدید مایکروسافت برای رسیدن به این هدف، کنسول ایکس باکس سری اس است که یک کنسول تمام دیجیتال با سخت‌افزار جدید و می‌تواند سرعت بارگذاری بیشتر، فریم ریت بالاتر و دنیاهای پویا و غنی را در کوچک‌ترین کنسول و به  ازای قیمت کمتری نسبت به سایر کنسول‌ها ارائه کند. ایکس باکس سری اس در کنار ایکس باکس سری ایکس، نسل نهم کنسول‌های بازی مایکروسافت خواهند بود.

کنسول ایکس باکس سری اس دارای ابعادی کوچک و رنگی است که مایکروسافت آن را «سفید روباتی» (Robot White) توصیف می‌کند. این کنسول، کوچک‌ترین ایکس باکسی است که تا کنون تولید شده است. روی این کنسول محفظه سیاه‌رنگ نسبتا بزرگی برای عبور هوا تعبیه شده است. شما می‌توانید ایکس باکس سری اس را در دو حالت افقی و عمودی قرار دهید. پدهای ضد لغزش این کنسول، به نگه‌داری از آن کمک می‌کنند و برای قرار دادن در حالت عمودی، نیازی به داشتن یک استند جداگانه حس نمی‌شود.

ایکس باکس سری اس مخصوص افرادی است که بازی‌های خود را به صورت دیجیتالی می‌خرند و فاقد درایو نوری است. همانند ایکس باکس سری ایکس، ایکس باکس سری اس نیز دارای یک پورت PCIe 4.0 برای اتصال حافظه‌های SSD سیگیت است که به صورت اختصاصی برای نسل جدید ایکس باکس ساخته شده‌اند. با توجه به اینکه ایکس باکس سری اس فقط 512 گیگابایت فضای خالی دارد، خریدن این حافظه برای افرادی که بازی‌های زیادی را در آرشیو خود دارند، ضروری به نظر می‌رسد.

پرشی در عملکرد فنی

ایکس باکس سری اس همان سرعت و عملکرد ایکس باکس سری ایکس را به شما ارائه می‌دهد. پردازنده مرکزی و سرعت ورود و خروج اطلاعات در ایکس باکس سری اس، مانند ایکس باکس سری ایکس است و تنها تفاوت بازی‌ها روی این دو کنسول، رزولوشن آن‌ها است. قدرت پردازش ایکس باکس سری اس، چهار برابر ایکس باکس وان است و با فریم ریت 120، رهگیری پرتو سخت‌افزاری و سایه‌پردازی با نرخ متغیر، گیم پلی سریع‌تری را ارائه می‌کند تا بیشتر از همیشه در دنیای بازی غرق شوید. ایکس باکس سری اس دارای یک هارد SSD با ظرفیت 512 گیگابایت است که با فناوری Velocity ایکس باکس، می‌تواند سرعتی 40 برابر بیشتر از ایکس باکس وان را ارائه دهد که به معنی زمان بارگذاری بسیار کمتر، فریم ریت ثابت، و تغییر فوری بین چند بازی است.

ایکس باکس سری اس مانند ایکس باکس سری اس دارای صدای محیطی با قابلیت پشتیبانی از دالبی Atmos است. این دو کنسول در زمان عرضه از صدای دالبی در نرم‌افزارهای استریم مانند دیزنی پلاس و نتفلیکس پشتیبانی می‌کنند و پشتیبانی از این تکنولوژی در بازی‌های ویدیویی در سال 2021 قابل دسترس خواهد بود.

همانطور که گفته شد، تنها تفاوت بارز بین ایکس باکس سری اس و ایکس باکس سری ایکس، رزولوشن تصویر خروجی از این دو کنسول است. بسیاری از گیمرها، به فریم‌ریت بیشتر از رزولوشن اهمیت می‌دهند، در نتیجه، کنسول ایکس باکس سری اس برای آن دسته ساخته شده است که تلویزیون یا نمایشگر 4K ندارند یا به رزولوشن بالا اهمیتی نمی‌دهند. ایکس باکس سری اس، مانند ایکس باکس سری ایکس از فریم ریت 120 پشتیبانی می‌کند. عملکرد بهینه این کنسول، رزولوشن 1440p و فریم ریت 60 است. این کنسول نسل جدید معماری گرافیکی AMD RDNA 2 و معماری Velocity ایکس باکس بهره می‌برد و عملکردی مشابه ایکس باکس سری ایکس خواهد داشت و بازی‌ها روی این دو کنسول، تفاوت‌هایی بسیار ناچیز دارند.

کنترلر

کنترلر ایکس باکس سری اس نیز نسبت به کنترلر ایکس باکس وان تفاوت خاصی نداشته است و حتی می‌توانید از این کنترلر جدید در ایکس باکس وان نیز استفاده کنید. از نظر ظاهری تفاوتی بین دو کنترلر مشاهده نمی‌شود و شاسی هر دو کنترلر یکسان است.

اما کنترلر سری جدید ایکس باکس، بهبودهایی داشته است. این کنترلر ارگونومی بهتری دارد و در دست راحت‌تر است. دکمه‌های ماشه‌ای این کنترلر دارای بافت‌هایی برای تشخیص راحت‌تر و کنترل بهتر هستند و دکمه D-pad این کنسول نیز برای اجرای بهتر بازی‌های مبارزه‌ای تغییر کرده است. از نظر موتور لرزشی نیز عملکرد این کنترلر بهتر از ایکس باکس وان است.

مهم‌ترین تفاوت دو کنترلر، اضافه شدن دکمه Share در وسط کنترلر است. دیگر می‌توانید با فشار دادن یک دکمه، اسکرین‌شات و کلیپ‌های خود را ذخیره کنید و آن‌ها را به اشتراک بگذارید؛ ویژگی که در کنترلر ایکس باکس وان غایب بود.

تنها ایراد این کنترلر استفاده آن از باتری‌های قلمی است که می‌توانید با خرید باتری قابل شارژ، آن را رفع کنید هر چند که خریدن باتری کنترلر به صورت جداگانه چندان خوشایند نیست. اگر به دنبال کنترلری قدرتمند و حرفه‌ای برای ایکس باکس سری اس هستید، کنترلر الیت سری 2 بهترین گزینه است.

رابط کاربری

از نظر رابط کاربری می‌توان گفت ایکس باکس سری اس تفاوتی با ایکس باکس وان ندارد. مایکروسافت در این سال‌های اخیر تلاش کرده تا یک اکوسیستم واحد میان پلتفرم‌های خود ایجاد کند و به همین دلیل، یک رابط کاربری را بین دو نسل ایکس باکس به اشتراک گذاشته است. اگر ایکس باکس وان داشته‌اید، مشکلی با رابط کاربری ایکس باکس سری اس نخواهید داشت و همه‌چیز آشنا به نظر می‌رسد.

با این حال، این رابط کاربری ممکن است برای افرادی که تا کنون ایکس باکس نداشته‌اند، متفاوت و کمی شلوغ و گیج‌کننده به نظر برسد اما بعد از کمی مدتی، به آن عادت خواهید کرد. در رابط کاربری ایکس باکس سری اس، آخرین بازی‌های اجرا شده و اطلاعاتی راجع به فروشگاه ایکس باکس و گیم پس در صفحه اصلی هستند و می‌توانید صفحه اصلی را با اضافه کردن تب‌های مخصوص بازی‌ها و اپلیکیشن‌های موردعلاقه خود، شخصی سازی کنید. بازی‌ها و اپلیکیشن‌های نصب شده، آرشیو دیجیتالی بازی‌ها، سرویس‌های گلد و گیم پس و تنظیمات مربوط به آن‌ها در منوی My Games & Apps قرار دارند. مایکروسافت با ایکس باکس وان دست به تجربه‌ها و آزمایش‌های مختلف در رابط کاربری زد و نتایج آن را برای ایکس باکس سری اس برداشت کرده است.

ویژگی جدید رابط کاربری ایکس باکس سری اس که در ایکس باکس وان در دسترس نیست، قابلیت Quick Resume است. این قابلیت به شما اجازه می‌دهد تا چندین بازی را به صورت هم‌زمان اجرا کنید و در اسرع وقت میان آن‌ها جابجا شوید. برای مثال، ممکن است مشغول بازی Red Dead Redemption 2 باشید و بدون بستن بازی، بازی دیگری را اجرا کنید. شما حتی اگر دو ماه بعد به Red Dead Redemption 2 باز گردید، بازی را از همان‌جایی ادامه خواهید داد که بار آخر رها کرده بودید. اگرچه عنوانی معدودی که عمدتا بازی‌های آنلاین هستند، از این قابلیت پشتیبانی نمی‌کنند، اما اکثر بازی‌ها با قابلیت Quick Resume سازگار هستند.

پشتیبانی از نسل قبل

پشتیبانی از بازی‌های نسل‌های قبل ایکس باکس، یکی از نقاط مانور ایکس باکس در مارکتینگ بوده است. ایکس باکس سری اس از بازی‌های ایکس باکس، ایکس باکس 360 و تمام بازی‌های ایکس باکس وان پشتیبانی می‌کند و به لطف ویژگی Smart Delivery، بهترین نسخه ممکن از این بازی‌ها را اجرا می‌کند. البته نباید توقع داشته باشید که بازی‌هایی مانند Assassin's Creed 2 یا Red Dead Redemption 2 با رزولوشن 4K و فریم ریت 60 اجرا شوند و این ویژگی محدود به طراحی بازی‌ها است اما بازی‌ها در مجموع با سرعت بالاتر و فریم‌ریت بهتری نسبت به کنسول‌های قبل اجرا می‌شوند. همین ویژگی باعث شده تا برای افراد علاقه‌مند به نوستالژی و افرادی که فرصت امتحان بازی‌های قدیمی ایکس باکس را نداشته‌اند، ایکس باکس سری اس یک کنسول ایده‌آل باشد.

آرشیو بازی‌ها

انتقاد اصلی به ایکس باکس سری اس، نداشتن بازی انحصاری در زمان لانچ است و شما برای بهره‌بردن از این کنسول، یا باید بازی‌های قدیمی مانند Gears 5 و Forza Horizon 4 را بازی کنید یا به سراغ بازی‌های ثرد پارتی مانند Call of Duty: Black Ops Cold War و Assassin's Creed Valhalla و دیگر بازی‌های بهینه شده برای این کنسول بروید. با این حال، در زمینه بازی‌های انحصاری،‌ آینده ایکس باکس بسیار روشن است. اگرچه مایکروسافت قصد دارد تا تمام بازی‌های انحصاری این کنسول را برای کامپیوترهای خانگی نیز عرضه کند، اما با توجه به بازی‌هایی چون Halo Infinite و بازی بعدی Fable در آینده و اضافه شدن بازی‌های کمپانی Bethesda، می‌توان انتظار داشت که ایکس باکس سری اس نیز بتواند در زمینه بازی‌های انحصاری رقابت کند.

نقطه قوت ایکس باکس سری اس در این زمینه، سرویس ایکس باکس گیم پس است. شما با این خرید این سرویس علاوه بر دسترسی به آرشیو بازی‌های انحصاری مایکروسافت از جمله سری Fable، سری Gears of War یا سری Halo، با بیش از 100 بازی دیگر دسترسی دارید و می‌توانید آن‌ها را دانلود کنید. علاوه بر این، با خرید سرویس گیم پس اولتیمت، می‌توانید به سرویس‌های گلد و EA Play نیز دسترسی داشته باشید. سرویس EA Play دارای 90 عنوان از شاهکارهای کلاسیک کمپانی EA از جمله Dead Space و Battlefield است و بازی‌های جدید نیز مانند Star Wars Squadron نیز به آن اضافه می‌شوند.

بازی‌های چندنفره در ایکس باکس سری ایکس، مانند ایکس باکس وان به اشتراک گلد نیاز دارند. دیگر کاربرد اشتراک گلد، تخفیف‌های هفتگی و بازی‌های رایگان ماهیانه است اما این دو ویژگی آخر در سال‌های اخیر بسیار ناامیدکننده ظاهر شده‌اند. با توجه به اینکه قرار است نیاز به اشتراک گلد برای بازی‌های چندنفره رایگان مانند فورتنایت و Call of Duty: Warzone حذف شد، بهتر است به جای خرید سرویس گلد، اشتراک گیم پس اولتیمیت را تهیه کنید که از نظر اقتصادی نیز مقرون‌به‌صرفه‌تر است.

با ایکس باکس سری اس، مایکروسافت تلاش کرده تا عملکرد نسل جدید کنسول‌ها را در قالب یک محصول مقرون به صرفه و جمع و جور عرضه کند. این کنسول شاید قدرت گرافیکی دیگر کنسول‌های نسل نهم را نداشته باشد، اما از نظر سرعت کنسولی قابل توجه است و به لطف سرویس گیم پس، انتخابی مناسب برای گیمرها است.

آیا نرخ فریم همه بازی های قدیمی دو برابر شده است؟
طبق گفته ایکس باکس، بازی Super Lucky’s Tale اکنون می تواند تا 120 فریم بر ثانیه کار کند در حالی که UFC 4 در حال حاضر می تواند تا 60 فریم بر ثانیه کار کند.ویژگی افزایش نرخ فریم جدید مایکروسافت در همه بازی ها قابل استفاده نیست. در حالی که برخی از بازی ها می توانند آن را تجربه کنند .برای برخی دیگر از بازی ها کار نمی کند. غول فناوری مستقر در ردموند همچنین چنین گفت که تمرکز بیشتری بر روی بازی های محبوب برتر خواهد داشت.

کاربران ایکس باکس سری X و S می توانند قابلیت افزایش نرخ فریم را با رفتن به Manage Game\ Compatibility Options\ FPS Boost فعال کنند. مایکروسافت همچنین یک شاخص جدید ایجاد کرده است که به کاربران اطلاع می دهد که آیا بازی آنها FPS Boost را اجرا می کند یا خیر.
برای دسترسی به این ویژگی، با زدن دکمه Xbox در کنترلر، بازیهایی که از آن پشتیبانی می کنند. دارای نشانگر ویژه ای می شوند.
همچنین با افزودن قابلیت HDR به بازی های قدیمی، اکنون مایکروسافت به بازیکنان دلیل جدیدی برای بازدید و بازگشت به بازی های قدیمی خود داده است.

کنسول‌های نسل آتی و به‌خصوص ایکس باکس  تا دندان به فناوری‌های مجهز شده‌اند که به مرور زمان فعال خواهند شد و روزبه‌روز کیفیت خروجی بهتری را فراهم می‌کنند. اما آیا پشتیبانی ایکس باکس سری ایکس و اس به دایرکت ایکس 12 و فناوری‌های گوناگون آن می‌تواند در مرور زمان برتری خود را به پلی استیشن 5 نشان دهد؟

قابلیت Quick Resume یکی از بهترین ویژگی‌های کنسول نسل نهمی مایکروسافت یعنی ایکس باکس سریز  است که به بازیکنان اجازه می‌دهد تا بین بازی‌های مختلف جا به جا شوند بدون آن‌که نیازی به بوت کردن مجدد بازی باشد. شما به سادگی می‌توانید زمانی که از Assassin’s Creed خسته شدید، سری به Gears 5 بزنید و بدون معطلی، دوباره به بازی قبلی برگردید و دقیقا آن را از همان نقطه‌ای که رها کرده بودید، بازی کنید. این قابلیت از آن دست ویژگی‌هایی بود که کمتر کسی فکر می‌کرد به آن نیاز دارد، اما در نهایت معلوم شد که چقدر استفاده از آن لذت‌بخش است و حس داشتن کنسولی بسیار سریع را به مخاطب القا می‌کند. تا زمانی که بخواهید بیش از 7 بازی را به صورت همزمان اجرا کنید!بازی‌ها در بکگراند حتی در صورت از برق بیرون کشیدن کنسول، باقی می‌مانند.از آن‌جایی که منوی ایکس باکس هیچ گزینه‌ای برای اینکه ببینیم چه بازی‌هایی از این قابلیت پشتیبانی می‌کند، ندارد، بنابراین باید آن‌ها را خودتان به خاطر بسپارید. توجه داشته باشید که حتی اگر یک بازی از این قابلیت پشتیبانی نمی‌کند، بازهم می‌توان از طریق منوی ایکس باکس بین ان‌ها جا به جا شد. با این حال قبل از اینکار مطمئن شده باشید که بازی خود را سیو کرده‌اید وگرنه در صورتی که بازی از Quick Resume بهره نبرد، پیشروی شما در آن پاک خواهد شد و بازی مجددا اجرا می‌شود.

در ابتدا باید بدانید که این قابلیت به صورت پیشفرض روی دستگاه روشن است و نیازی نیست از طریق تنظیمات خاصی آن را فعال کنید. با این حال برخی از بازی‌ها از این قابلیت همان طور که اشاره شد پشتیبانی نمی کنند. برای فهمیدن این موضوع کافیست زمانی که می‌خواهید بین بازی‌ها جا به جا شوید،‌ به گوشه‌ی بالای تصویر دقت کنید، اگر پیامی مانند تصویر زیر با عبارت Quick Resume روی صفحه آمد، می‌توان وارد ادامه‌ی بازی شد و اگر نیامد، بازی باید مجدد اجرا شود.شرکت مایکروسافت اعلام کرده است که این قابلیت هنوز هم جای کار دارد و آن‌ها به دنبال رفع ایرادات آن هستند. به همین دلیل Quick Resume فعلا در برخی از بازی‌ها  کار نمی‌کند.

ایکس‌باکس سری ایکس و اس درحال‌حاضر به لطف بهره‌وری از DirectX 12 Ultimate و تجهیز به پردازنده‌ی گرافیکی RDNA 2 شرکت AMD، تنها با به‌روزرسانی نرم‌افزاری از قابلیت DirectML و فناوری Super Resolution بهره خواهند برد. توسعه‌ی ایده‌ال و کاربردی این فناوری می‌تواند خروجی 8K را نیز برای کنسول‌های نسل آتی تنها با آپ‌اسکیل تصاویر از 4K به ارمغان بیاورد. با درک این فناوری پشتیبانی هر دو کنسول از این خروجی 8K اکنون بیش از گذشته معنی می‌یابد.

Auto HDR و Variable Refresh Rate

در ایکس باکس سری ایکس و اس با هدف بهبود تجربه‌ی گیمینگ دو فناوری دیگر نیز توسعه یافته است. Auto HDR با الگوریتم‌های یادگیری ماشین به بررسی پیوسته‌ی اجزای مختلف تصویر و میزان روشنایی و رنگ آن‌ها می‌پردازد، تا تصاویری با کنتراست و رنگ‌های جذاب‌تر رندر کند. عملکرد این فناوری در بازی‌های قدیمی فاقد HDR، بسیار محسوس خواهد بود.

دایرکت ایکس 12، نقطه‌ی قوت مایکروسافت و ایکس‌باکس

بر کسی پوشیده نیست که مایکروسافت با سال‌های توسعه‌ی دایرکت‌ایکس، به یکی از شرکت‌های برتر در زمینه‌ی API‌های گرافیکی تبدیل شده است. غول ردموندی دنیای فناوری به دلیل دراختیار داشتن ویندوز به‌عنوان محبوب‌ترین سیستم‌عامل جهان، باید API گرافیکی توانمندی نیز برای آن توسعه‌ می‌داد که البته در این زمینه نیز بسیار موفق بوده است. دایرکت ایکس به‌صورت پیوسته به‌روز‌رسانی‌های متعددی را به خود دیده است تا اکنون با تجهیز به انبوهی از فناوری و قابلیت‌های مختلف، یکی از بهترین‌ها در کلاس خود باشد. دایرکت ایکس در نسخه‌ی 12 خود به‌روزرسانی بزرگی را تجربه کرد که در ادامه نیز با افزوده شدن چند فناوری دیگر به DirectX 12 Ultimate تغییر نام داد. این به‌روزرسانی که در آپدیت May 2020 نیز برای ویندوز 10 عرضه شد و در خانواده‌ی جدید ایکس باکس نیز حضور دارد، حاوی فناوری‌های زیر است:

Variable Rate Shading

فناوری سایه‌زنی متغیر نیز یکی دیگر از قابلیت‌های جدید API مایکروسافت است که در نسخه‌ی 12 به آن اضافه شده است. سایه‌زن‌ها رنگ، روشنایی و کنتراست هر یک از پیکسل‌ها را تعیین می‌کنند که این عملیات در رزولوشن‌های بالا بسیار سنگین خواهد بود. در این فناوری بخش‌های مهم تصویر که مرکز توجه کاربر است با رزولوشن تمام پردازش می‌شوند درحالی‌که سایر بخش‌ها و اشیا اطلاعات کمتری را به‌همراه خواهند داشت. به‌‌عنوان مثال در بازی فورزا هورایزن یا سایر عناوین ریسینگ، خودرو و جاده‌ی پیش‌روی آن در مرکز توجه قرار دارد و با حداکثر جزئیات پردازش می‌شوند درحالی‌که درختان و المان‌های کنار جاده که با سرعت زیادی در حال عبور هستند نیازی به این میزان از پردازش ندارند. 

Mesh Shaders

این فناوری نیز همانند VRS به سیستم برای پردازش بهینه‌تر کمک می‌کند. امکان خلق دنیایی با جزئیات بالا بدون نیاز به بار پردازشی سنگین مهم‌ترین وظیفه‌ی Mesh Shaders است. در این فناوری صحنه و المان‌های اصلی آن تعیین می‌شوند و برای جزئیات بافت حداکثر پردازش می‌شوند و درواقع حاوی مثلث‌های بیشتری خواهند بود.

در طرف مقابل اجزا و بخش‌های دورتر که نیازی به جزئیات بالا ندارند می‌توانند از مثلث‌های کمتری تشکیل شوند و بدین ترتیب جزئیات کمتری به‌همراه خواهند داشت. درحالی‌که این فناوری کمک زیادی به بار پردازشی می‌کند، خروجی نهایی از دید کاربران تفاوت محسوسی نخواهد داشت.

Sampler Feedback

در صورتی که برخی المان‌های تصویر در چند فریم دست‌نخورده باقی بمانند، پردازش مجدد آن‌ها برای هر فریم بار پردازشی مضاعفی به‌همراه خواهد داشت. فناوری مذکور با تشخیص این بخش از تصاویر نه‌تنها بار پردازشی کمتر و نرخ فریم بیشتری را به ارمغان می‌آورد، بلکه امکان رندر محیط‌های بزرگ‌ و غنی‌تری را با حافظه‌ی رم کمتر پردازنده‌ی گرافیکی را فراهم می‌کند. 

هدف مایکروسافت برای نسل نهم کنسول‌ها این است که هر فردی بتواند بازی کند. قدم جدید مایکروسافت برای رسیدن به این هدف، کنسول ایکس باکس سری اس است که یک کنسول تمام دیجیتال با سخت‌افزار جدید و می‌تواند سرعت بارگذاری بیشتر، فریم ریت بالاتر و دنیاهای پویا و غنی را در کوچک‌ترین کنسول و به  ازای قیمت کمتری نسبت به سایر کنسول‌ها ارائه کند. ایکس باکس سری اس در کنار ایکس باکس سری ایکس، نسل نهم کنسول‌های بازی مایکروسافت خواهند بود.کنسول ایکس باکس سری اس دارای ابعادی کوچک و رنگی است که مایکروسافت آن را «سفید روباتی» (Robot White) توصیف می‌کند. این کنسول، کوچک‌ترین ایکس باکسی است که تا کنون تولید شده است. ایکس باکس سری اس مخصوص افرادی است که بازی‌های خود را به صورت دیجیتالی می‌خرند و فاقد درایو نوری است. این کنسول دارای کنترلر بی‌سیم جدید ایکس باکس به رنگ سفید روباتی است. این کنترلر به صورت مجزا نیز قابل خریداری است. کنترلر جدید ایکس باکس دارای ویژگی‌هایی چون ارگونومی بهتر، دکمه‌های جهت هیبرید، بافت زبر روی دکمه‌های ماشه‌ای، شانه‌ای و پشت کنترلر و دکمه اشتراک‌گذاری محتوا است.

 

ایکس باکس سری اس همان سرعت و عملکرد ایکس باکس سری ایکس را به شما ارائه می‌دهد. پردازنده مرکزی و سرعت ورود و خروج اطلاعات در ایکس باکس سری اس، مانند ایکس باکس سری ایکس است و تنها تفاوت بازی‌ها روی این دو کنسول، رزولوشن آن‌ها است. قدرت پردازش ایکس باکس سری اس، چهار برابر ایکس باکس وان است و با فریم ریت 120، رهگیری پرتو سخت‌افزاری و سایه‌پردازی با نرخ متغیر، گیم پلی سریع‌تری را ارائه می‌کند تا بیشتر از همیشه در دنیای بازی غرق شوید. ایکس باکس سری اس دارای یک هارد SSD با ظرفیت 512 گیگابایت است که با فناوری Velocity ایکس باکس، می‌تواند سرعتی بسیار بیشتر از ایکس باکس وان را ارائه دهد که به معنی زمان بارگذاری بسیار کمتر، فریم ریت ثابت، و تغییر فوری بین چند بازی است.

کنسول ایکس باکس سری اس از تمام بازی‌های کنسول‌های ایکس باکس، ایکس باکس 360 و ایکس باکس وان پشتیبانی می‌کند. از آن‌جایی که این کنسول فاقد درایو نوری است، شما می‌توانید بازی مورد نظر خود را از آرشیو دیجیتالی خود اجرا کنید یا آن را به صورت دیجیتالی خریداری کنید.

همچنین، این کنسول از سرویس گیم پس بهره خواهید برد. این سرویس دارای بیش از 100 بازی متنوع است و تمام بازی‌های استودیو ایکس باکس، در زمان عرضه روی این سرویس قابل دسترس خواهند بود. همچنین، از تعطیلات کریسمس 2021، سرویس EA Play نیز به سرویس گیم پس اضافه می‌شود و می‌توانید بازی‌های این سرویس را نیز روی گیم پس داشته باشید.

تنها تفاوت بارز بین ایکس باکس سری اس و ایکس باکس سری ایکس، رزولوشن تصویر خروجی از این دو کنسول است. بسیاری از گیمرها، به فریم‌ریت بیشتر از رزولوشن اهمیت می‌دهند، در نتیجه، کنسول ایکس باکس سری اس برای آن دسته ساخته شده است که تلویزیون یا نمایشگر 4K ندارند یا به رزولوشن بالا اهمیتی نمی‌دهند. ایکس باکس سری اس، مانند ایکس باکس سری ایکس از فریم ریت 120 پشتیبانی می‌کند. عملکرد بهینه این کنسول، رزولوشن 1440p و فریم ریت 60 است. این کنسول نسل جدید معماری گرافیکی AMD RDNA 2 و معماری Velocity ایکس باکس بهره می‌برد و عملکردی مشابه ایکس باکس سری ایکس خواهد داشت و بازی‌ها روی این دو کنسول، تفاوت‌هایی بسیار ناچیز دارند.

بازی‌های نسل بعد، برای هر دو کنسول ایکس باکس سری اس و ایکس باکس سری ایکس بهینه خواهند بود.

 

بازی‌هایی که از قابلیت «تحویل هوشمند» بهره می‌برند، کنسول شما را تشخیص می‌دهند و به بهترین شکل ممکن با توجه به کنسول شما اجرا می‌شوند. ایکس باکس سری اس و ایکس باکس سری ایکس بازی انحصاری نخواهند داشت و تمام بازی‌ها برای این دو کنسول یکسان خواهند بود. ایکس باکس سری اس فقط از هاردهای اکسترنال سیگیت با ظرفیت یک ترابایت پشتیبانی می‌کند زیرا این هارد تنها ابزاری است که به معماری Velocity ایکس باکس مجهز است. البته اگر می‌خواهید بازی‌های کنسول‌های قبلی را روی ایکس باکس سری اس اجرا کنید، می‌توانید از هاردهای اکسترنال معمولی استفاده کنید و آن‌ها را با کابل USB 3.1 به کنسول خود وصل کنید. توجه کنید که نمی‌توانید بازی‌های نسل جدید را روی هاردهای دیگر نصب کنید و فقط باید روی هارد خود کنسول یا هارد اکسترنال سیگیت مخصوص ایکس باکس جدید نصب شوند.

مشخصات فیزیکی
رنگ سفید
مشخصات سخت‌افزاری
پردازنده اصلی پردازنده شخصی‌سازی شده Zen 2 با هشت هسته و فرکانس 3.8 GHz
پردازنده گرافیکی شخصی‌سازی‌شده RDNA 2 با قدرت 4 ترافلاپس و 20 واحد محاسباتی (CU) با فرکانس 1.55 گیگاهرتز
توان پردازشی 4 ترافلاپس
حافظه‌ی رم 10 گیگابایت GDDR6
حافظه‌ی ذخیره‌سازی 512 گیگابایت SSD
 فاقد درایو نوری
اتصالات
شبکه‌ی بی‌سیم دارد
بلوتوث دارد
درگاه شبکه دارد
HDMI دارد
درگاه کارت حافظه 1 درگاه حافظه برای اتصال SSD اختصاصی (Expansion Card)
تعداد درگاه USB 3
خروجی تصویر 4K - 1440P
اقلام موجود در جعبه - یک دسته
- کابل HDMI
- کابل برق


 

مشخصات

سخت افزار

  • پردازنده اصلی
    پردازنده هشت هسته ای Zen 2 با سرعت 3.6GHz و سرعت 3.4GHz در حالت SMT
  • پردازنده گرافیکی
    کارت گرافیکی AMD RDNA 2 با 20 واحد پردازش و سرعت 1.565GHz و قدرت چهار ترافلاپ
  • حافظه رم
    10 گیگابایت رم GDDR6
  • ظرفیت هارد
    SSD با ظرفیت 512 گیگابایت
  • سرعت انتقال داده
    پهنای باند 224 گیگابایت بر ثانیه برای هشت گیگابایت رم و 56 گیگابایت بر ثانیه برای دو گیگابایت رم - سرعت 2.4 گیگابایت بر ثانیه برای فایل های خام و 4.8 گیگابایت بر ثانیه برای فایل های فشرده
  • اتصالات
    اتصال بی سیم - بلوتوث - کابل USB 3.1
  • پورت ها
    پورت USB 3.1 - جک 3.5 میلی متری روی کنترلر - پورت مخصوص هارد سیگیت
  • خروجی تصویر
    1440p با فریم ریت 60 - قابلیت آپ اسکیل به 4k و قابل ارتقا به 120 فریم بر ثانیه
  • خروجی صدا
    صدای محیطی با تکنولوژی Dolby Atmos
  • مشخصات کنترلر
    نوع اتصال
    بلوتوث - کابل USB-C /خروجی صدا جک 3.5 میلی متری برای هدست /میکروفون ندارد /فیدبک دارای موتور لرزشی و فیدبک در دکمه های تریگر /چینش آنالوگ ها متناوب /تریگرها دو دکمه LT و RT حساس به فشار و دارای فیدبک /پلتفرم های سازگار ایکس باکس وان - ایکس باکس سری ایکس/اس - ویندوز 10 به بالا - گوشی های هوشمند /باتری نیازمند دو باتری قلمی یا باتری قابل شارژ (مجزا خریداری شود) /دارای دکمه Sync - دارای دکمه Share برای اشتراک گذاری - دارای پورت مخصوص شارژر /اقلام همراه دو عدد باتری قلمی دوراسل
  • سایر ویژگی ها
    فاقد درایو نوری
ثبت نقد و بررسی

امتیاز و دیدگاه کاربران

از مجموع ۰ امتیاز
شما هم درباره این کالا دیدگاه ثبت کنید
خرید کالا
شناسه‌ی کالا
7632
۱۷,۹۹۰,۰۰۰
۰%
۱۷,۹۹۰,۰۰۰
ورود/ثبت نام
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
کد یکبار رمز خود را وارد کنید

رمز عبور خود را وارد نمایید
کد یکبار رمز خود را وارد کنید
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
لطفا کد یکبار رمز ارسال شده به ایمیل یا موبایل خود را وارد کنید
شما قبلا وارد شده اید