معرفی
عنوان محصول :بازی Halo Wars 2
پلتفرم اجرایی :XBOX ONE
سبک :اکشن استراتژیک
بازی اختصاصی XBOX ONE
عنوان محصول :بازی Halo Wars 2
پلتفرم اجرایی :XBOX ONE
سبک :اکشن استراتژیک
بازی اختصاصی XBOX ONE
بازیهای استراتژی همیشه از محبوبیت بالایی برخوردار هستند زیرا بر پشت این بازیها فکر و اندیشه نهفته است. داستان بازی Halo Wars 2 در قرن 26 میلادی و سال 2559 روایت میشود. به عبارتی داستان بازی وقایع 28 سال بعد از هیلو وارز را روایت میکند. جایی که مدتی از وقایع Halo 5: Guardians میگذرد و حال سفینه جنگی UNSCC نسخه اول که Spirit of Fire نام داشت، وارد یک خواب ابررسانایی (Cryosleep) شده است. از طرفی با رخ دادن این رویداد، جنگ بین انسانها و کاوننتها نیز به پایان رسیده است و مهمتر از همه، مشخص شده سفینه Spirit of Fire با تمام خدمهاش گم شده است. داستان بازی دقیقا از جایی شروع میشود که کاپیتان جیمز کاتر به همراه پروفسور اندرز و تیمش ظاهرا مکان Spirit of Fire را پیدا کرده و این سفینه را از خواب ابر رسانایی بیرون میآورند. بازی Halo Wars 2 قرار است یکی از باهوشترین آنتاگونیستهای دنیای هیلو را در اختیار داشته باشد. شخصیتی به اسم اتریاکس از فرقه Bruteها که هدایت قبیله Banished را بر عهده دارد. قبیلهای جدید که در این نسخه به مخاطبین معرفی میشود. یکی از ویژگیهای مهم اتریاکس جدا از باهوش بودنش، قدرت وی است. در یکی از نمایشهای بازی شاهد این بودیم که وی سه عدد از اسپارتانها را براحتی از پای در میآورد و قطعا رویارویی با این شخصیت منفی و تعاملش با کاپیتان کاتر میتواند دیدنی باشد.Xbox One
نکته مهم در گیم پلی بازی Halo Wars 2 نحوه مبارزات و انتخاب لشکر مبارزهای است. سیستم ضد حمله زدن به تیم دشمن و پیروزی در مبارزات یک جورایی مثل سنگ، کاغذ، قیچی است. به عبارتی وسایل نقلیه جنگی زمینی بهترین گزینه برای نابودی پیاده نظام است و از آن طرف هواپیماهای جنگی بهترین گزینه برای نابودی وسایل نقلیه جنگی است و اگر میخواهید هواپیماهای جنگی را به سادگی از بین ببرید، بهترین گزینه پیاده نظام است. یکی از اصلیترین بخشهای هیلو وارز 2 که تیم سازنده شدیدا بر روی آن تمرکز کرده است، بخش چند نفره بازی است که در این نسخه با تعبیه شدن حالتهای جدید، سعی بر این شده که مخاطبان بتوانند تجربه جدیدی در بازی کردن بازیهای استراتژی آنلاین کسب کنند.
حالت های مختلف گیم پلی :
Skirmish: این حالت در واقع بخش تمرینی بازی Halo Wars 2 است که میتوانید با توجه به درجه سختیهای متفاوت، با هوش مصنوعی به بازی کردن بپردازید. همچنین در این حالت میتوانید با دوستان خود به صورت کوآپ یا در مقابل یکدیگر به بازی کردن پرداخته و استراتژیهای مختلف جنگی را پیاده سازی کنید.
Strongholds: در اینجا دو تیم سه نفره در بازی میبایست پایگاههای کوچک داخل بازی را که به آنها Strongholds گفته میشود در اختیار بگیرند. با در اختیار گرفتن هر Strongholds به نوار جمعیت تیم شما افزوده میشود و در آخر بازی، هر تیمی که مناطق بیشتری را از آن خود کرده باشد، پیروز میدان است.
Domination: حالت Domination دقیقا مطابق با نسخه پیشین بازی است با این تفاوت که در اینجا اتحادها و قبایل جدید بازی نیز اضافه شدهاند. Domination یک حالت دو به دو است که در جریان آن هر تیمی که بتواند سهم بیشتری از نقشه بازی را از آن خود کند، برنده است. این کار از طریق ساخت و ساز ارتش و پایگاههای مختلف صورت میگیرد. حال در این میان یک سری از نقاط بازی هستند که برای اینکه بخواهید آنها را از آن خود کنید، باید با تیم مقابل وارد جنگ شوید. به عبارتی مناطقی فرضی تصور کنید که بر سر مالکیت آن جنگ میشود و هر تیم که تعداد تیکتهایش زودتر به صفر برسد، بازنده است.
Blitz: اصلیترین حالت بازی هیلو وارز 2 که سازندگان مانوور خاصی بر روی آن انجام دادهاند. در واقع حالت Blitz متشکل شده از عناصر بازیهای موبا، بازیهای استراتژی همزمان و بازیهای کارتی. در ابتدای بازی یک سری کارت در اختیار دارید که با توجه به انرژی که برای شما تعبیه شده است میتوانید از این کارتها استفاده کرده و یونیتهای مختلفی نظیر پیاده نظامها وسایل نقلیه و موارد دیگر را در بازی قرار بدهید. از طرفی در این میان یک کارت که بیشتر حکم کارت جایزه دارد تعبیه شده که از قدرت بالایی برخوردار بوده و در مواقع حساس میتواند نتیجه بازی شما را تعیین کند. از طرفی برای بدست آوردن انرژیهای یبشتر در طول بازی جدای از مبارزات، یک سری منابع ظاهر میشود که با در اختیار گرفتن آنها میتوانید انرژی خود را پر کنید. البته باید حواستان جمع باشد زیرا تیم مقابل نیز برای دریافت این انرژیها اقدام خواهد کرد.
نحوه کارتهای شما نیز به این صورت است که هر بار 4 کارت به صورت اتفاقی برای شما در نظر گرفته میشود و از بین این چهارتا با توجه به نیازتان یکی از آنها را انتخاب میکنید. در آخر این حالت را میتوان در دو حالت PvP و PvE تجربه کرد. قانون بازی تقریبا شبیه به Domination است و هر تیم تا دو بازیکن را پشتیبانی میکند.
Firefight: در واقع در اینجا با یک حالت شبیه به حالت Horde طرف هستیم. در Firefight به تنهایی یا به کمک یک بازیک میبایست در برابر موجهایی از دشمنان مقاوت کرده و امتیاز و کیل استریک بدست بیاورید.
دیگر خبری از کاوننتها نیست و در این نسخه اصلیترین دشمن شما «تبعید شدهها» هستند. بازی دارای 13 مرحلهی متنوع خواهد بود که تمامی آنها از قابلیت همکاری چندنفره (کو-آپ) پشتیبانی میکنند. فرم طراحی مراحل بهشکلی است که در هر کدام از آنها، اهداف اصلی با یکدیگر متفاوت و البته تابع روایت بازی خواهند بود. نکتهای که آقای الیستر هوپ، کارگردان ارشد هیلو وارز 2، روی آن تاکید فراوانی دارد، بالانس دقیق و چرخهی «سنگ، کاغذ، قیچی»گونهی مکانیک مبارزات در بازی است. در واقع هر یک از واحدهای نظامی بازی، در برابر یک واحد خاص قدرتمند و دیگری بسیار آسیبپذیر هستند و همین مورد بالانس بسیار خوبی در بازی ایجاد خواهد کرد. تیم کریتیو اسمبلی هنگامی که از بالانس بودن گیمپلی بازی در بخش چندنفره مطمئن شد، بسیاری از المانهای آن را به حالتهای چندنفره نیز بسط داد. نکتهی حائز اهمیت در رابطه با هیلو وارز و بهطور کل تمامی عناوین سری هیلو آن است که خیل عظیمی از گیمرها بازی را برای تجربه بخش چندنفرهی آن بازی میکنند و به همین دلیل تمرکز تیم توسعهدهنده نیز روی این بخش بسیار بالا بوده است. علاوه بر حالتهای آشنا چندنفره که پیش از این نیز در هیلو وارز بهچشم میخوردند، شاهد اضافه شدن یک مود کاملا جدید بهنام Blitz نیز هستیم. این حالت بازی، تلفیقی خواهد بود از گیمپلی بازیهای کارتی و ژانر استراتژی. در واقع علت اصلی شکلگیری چنین مودی، جذب آن دسته از گیمرهایی است که به مدیریت منابع و همچنین ساخت یک ارتش قدرتمند پیش از آغاز نبرد علاقهای ندارند و ترجیح میدهند تا از همان ابتدا بر طبل جنگ بکوبند. در Blitz گیمر در بین کارتهایی که در اختیارش قرار میگیرد و با توجه به سیستم مانا/انرژیگونهی بازی، یکی را انتخاب میکند و با مدیریت صحیح نیروها، به نبرد با دیگر گیمرها میپردازد. با توجه به تجربهای که از این حالت در تست بتا بازی داشتیم، میتوانیم بگوییم که اصلیترین مورد در رابطه با این بخش، بالانس بسیار خوب و البته سرعت بالای بازی است.